Cursurile mele

  Bine te-am găsit draga noastră

  Te felicităm că ai ajuns până aici și ai decis să faci o schimbare. Vrem să te ajutăm un pic în organizarea antrenamentelor, pentru ca acestea să fie cât mai eficiente pentru tine!

  1. Chiar dacă scopul tău e să slăbești sau să adaogi masă musculară, sau pur și simplu să te menții în formă - începe cu începutul : și anume cu programul ABDOMEN SCULPTAT ȘI POSTURA CORECTĂ!
  2. Următoarea etapă e să treci la exercițiile de intensitate mai mare (din programul STOP CELULITA  sau  CORP EXPRESS). 
  3. Dacă ai ales combo ABDOMEN SCULPTAT + STOP CELULITA vreau să știi că poți face masajul cu cupa de silicon și masajul uscat cu peria din STOP CELULITA în paralel cu antrenamentele din ABDOMEN SCULPTAT.
  4. Dacă ai ales combo ABDOMEN SCULPTAT + CORP EXPRESS, faci mai intâi programul ABDOMEN SCULPTAT și abia după - continui cu exrecițiile din CORP EXPRESS.
  5. Dacă ai ales combo ABDOMEN SCULPTAT + STOP CELULITA + CORP EXPRESS, le faci în ordinea în care le-am enumerat mai sus. 
  6. În pachetele COMBO, recomandăm să faceți antrenamentele peste o zi în prima săptămână, iar începând cu a doua - le puteți face zilnic.
  7. Meniurile din oricare program sunt 100% compatibile cu alăptarea. Poți să te delectezi chiar de azi cu o rețetă gustoasă și sănătoasă.
  8. În programul CORP EXPRESS găsești regulile de bază în alimentația sănătoasă.
  9. În fiecare program separat vei găsi descrierea și organizarea mai detaliată, pentru a avea rezultate maxime.

  Îți mulțumim pentru încredere și îți dorim mult succes în fiecare program Fit Mami pe care urmează să-l descoperi. Dacă mai ai întrebări care necesită un răspuns, scrie-ne un mesaj în instagramul nostru.

  Image
  © 2023 Fit Mami. Toate drepturile rezervate. Made by Marksystem company
  Image
  Image
  Image